Fruit Ninja vs Skittles

Fruit Ninja vs Skittles 1.0.0

De fruit- en Skittles-hakkende ninja!

Fruit Ninja vs Skittles is een speciale versie van het populaire spel van Halfbricks Studios. Hak zoveel mogelijk fruit en Skittles-snoepjes aan stukken in één minuut!

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Hak door zowel fruit als Skittles
  • Leuk en verslavend
  • Overtuigende geluidseffecten
  • Makkelijk te spelen en geschikt voor iedereen

TEGEN

  • Geen multiplayer mode
  • Geen leaderboard
  • Niks vernieuwends
  • Maar één game-modus

Goed
7

Fruit Ninja vs Skittles is een speciale versie van het populaire spel van Halfbricks Studios. Hak zoveel mogelijk fruit en Skittles-snoepjes aan stukken in één minuut!

Slechts één game mode

Fruit Ninja meets Skittles, het beroemde fruitsnoepje. In deze speciale uitgave blijft de gameplay hetzelfde, maar naast het standaard fruit, hak je nu ook door Skittles.

Fruit Ninja vs Skittles heeft maar één spelmodus: in één minuut moet je alle stukken fruit en Skittles aan stukken hakken en zo je eigen record verbeteren.

Snij soepel door alle items die op je scherm verschijnen: ananas, kokosnoot, watermeloen, citroenen, appels, peren, kiwi's en natuurlijk Skittles.

Zorg ervoor dat je de bommen ontwijkt, want als je ze raakt, verlies je punten. Door combo's te maken krijg je een hogere score. Hak meerdere items in één keer doormidden om dit te bereiken. Ook zijn er bonussen die het je makkelijkere maken, zoals Freeze, waarmee je de tijd voor een paar seconden stil zet.

Bij Fruit Ninja vs Skittles is er, in tegenstelling tot de andere versies van het spel, geen leaderboard of multiplayer mode. 

Bediening

Om het fruit en de Skittles aan stukken te hakken, beweeg je snel met je vingers over het fruit en snoepgoed.

Beeld en geluid

De graphics in Fruit Ninja vs Skittles zijn hetzelfde als die in de andere spellen: helder, kleurrijk en vloeiend. De geluidseffecten zijn grappig en dragen bij aan de vrolijke sfeer.

Conclusie

Fruit Ninja vs Skittles heeft niet heel veel nieuws te bieden, behalve dan de introductie van de bekende fruitsnoepjes.

Het gebrek aan multiplayer mode en leaderboards en het feit dat er maar één spelmodus is, maakt het spel behoorlijk beperkt in vergelijking met de andere delen. Fruit Ninja vs Skittles is dus slechts een leuke toevoeging aan de reeks.

Meeste downloads Puzzels voor Android

Meer
Fruit Ninja vs Skittles

Download

Fruit Ninja vs Skittles 1.0.0

Beoordelingen about Fruit Ninja vs Skittles